We kunnen weer!!!

Beste Budelaandekokers,

Waar we in onze eindejaar groet al op hoopten is dan uiteindelijk toch bewaarheid geworden. Na ons laatste evenement op 9 november 2019 kunnen we, nu de coronamaatregelen zijn losgelaten, weer uitzien naar de editie 2022 van BADK.

We weten dat het redelijk kort dag is maar het moet kunnen lukken om op 18 juni de draad weer met zijn allen op te pakken. Misschien wil je de spelregels nog even opfrissen dan kun je alle informatie terug vinden op onze website www.budelaandekook.nl . Hierin is te lezen dat de spelregels en ook de aanvangstijden van voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en afterparty hetzelfde zijn gebleven. De locatie van de afterparty blijft zoals gebruikelijk voor jullie de grote verrassing. Gezien de gestegen kosten zijn we wel genoodzaakt het deelname bedrag per koppel te verhogen van € 50 naar € 55. Teneinde de kwaliteit van de wijnen in stand te houden worden geen zes maar vijf flessen bij jullie bezorgd. Hoofdgerecht: 3 rood en 2 wit; voorgerecht en nagerecht: 3 wit en 2 rood.

ZOU GEWELDIG ZIJN ALS WE OOK OP JOUW DEELNAME MOGEN REKENEN EN ZIEN INSCHRIJVING MET BELANGSTELLING TE GEMOET .

Dit kan simpel door te antwoorden op deze mail. Natuurlijk zou het prachtig zijn als je vrienden en bekenden ook enthousiast zou kunnen krijgen om mee te doen. Dus horen we graag zo spoedig mogelijk van jou. Ze kunnen zich ook aanmelden via onze contactpagina op www.budelaandekook.nl .

Wil je je aanmelden voor 15 APRIL zodat we tijdig kunnen beginnen met de planning en de indeling.

Nadere ins en outs volgen later.

Tot dan wensen we jullie alvast een fijne tijd toe en wij als bestuur hebben er heel veel zin in om er weer een geweldig evenement van te maken!

Met culinaire groeten,

Annelies, Liesbeth, Jeannette, Peter, Leo en Wim