De aanmeldingen zijn binnen!

Budel 13 januari 2024 – BADK!

Beste deelnemers,

Je hebt je aangemeld voor Budel aan de Kook op 13 januari.

Deze editie hebben zich maar liefst 30 koppels aangemeld om er een gezellige avond van te maken.

Zoals bij de meesten bekend krijg je 3 weken van tevoren, dus voor kerst, te horen voor welk gerecht je bent ingedeeld.

Dit jaar wijken we iets af van de vorige edities met betrekking tot de dranken.  Voor de voorgerechten bezorgen wij 1 fles Prosecco, 1 fles rode wijn en 2 flessen witte wijn. Voor de hoofdgerechten bezorgen wij 2 flessen rode wijn en 2 flessen witte wijn en voor de nagerechten 1 fles rode wijn en 2 flessen witte wijn en 1 dessertwijn. Graag vernemen we na afloop of deze “switch” als positief ervaren wordt of net niet.

Ben je al benieuwd welke wijnen, prosecco en dessertwijn wij geselecteerd hebben? Volgende week staan ze op onze website https://www.budelaandekook.nl/

Hopelijk is hiermee alles duidelijk.

Volgende week gaan we de indeling maken dus mocht er toch nog iets veranderd zijn laat het dan voor donderdag 7 december weten, want die avond gaan we de indeling maken. Daarna wordt iedere wijziging zeer lastig en tijdrovend.

Bedankt!

Het bestuur van BADK