Budel aan de Kook, prettige feestdagen

Beste Budel aan de kokers,

Het is nauwelijks voor te stellen dat er wederom een jaar voorbij is gegaan waarin het coronavirus er de oorzaak van is dat het ons als bestuur onmogelijk wordt gemaakt BADK te organiseren. Vroegen we ons in 2020 nog af “hoe nu verder met editie 2021” dan geldt voor het nieuwe jaar 2022 eigenlijk precies hetzelfde. Op basis van de huidige stand van zaken is de coronapandemie voorlopig nog niet ten einde en kunnen we niets anders doen dan afwachten wat er in de komende maanden op ons af komt. Daarom lijkt het ons het beste om richting het voorjaar opnieuw te beoordelen of er perspectief is op een editie 2022 en jullie hierover te informeren.

Tot dan spreken we de hoop uit dat we allemaal gezond blijven en dat er in ieder geval zicht komt op min of meer “normale” tijden. Of met de feestdagen in het vooruitzicht dat al het geval zal zijn valt te betwijfelen, maar laten we vooral geduldig en optimistisch blijven en ons vasthouden aan de spreuk “uiteindelijk komt alles goed”.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen toe en het allerbeste  voor het nieuwe jaar 2022.

Met culinaire groeten,

Bestuur Budel aan de Kook

Leo, Jeannette, Peter, Annelies, Liesbeth en Wim