Budel aan de Kook op 30 juni: heb je je al opgegeven????

lentegerecht

Beste Budelaandekokers,

Wat gaat de tijd toch snel. De laatste editie van BADK dateert van 28 oktober en de volgende staat alweer gepland op zaterdag 30 juni. Inmiddels hebben zich al 15 koppels aangemeld.  Wellicht is inschrijving aan jouw aandacht ontsnapt. Maar je kunt je nog steeds aanmelden. Zeker nu we er dit jaar een feestelijk tintje aan willen geven vanwege ons jubileum na 10 zeer geslaagde edities. Deze keer valt BADK samen met Ameezing Budel. Dit was niet voorzien, maar we zijn erin geslaagd om onze afterparty te integreren met dit muziekfestijn en wel op een zodanige wijze dat we kunnen profiteren van dit evenement met behoud van de sfeer en intimiteit van onze afterparty zoals we die al jaren kennen. Ook hebben we voor alle deelnemers een verrassing in petto op de komende jubileumeditie.

ZOU TOP ZIJN ALS WE OOK OP JOUW DEELNAME MOGEN REKENEN EN ZIEN JE INSCHRIJVING MET BELANGSTELLING TEGEMOET.

(Mocht je je al hebben aan- of afgemeld voor deze editie dan is dit natuurlijk al genoteerd en hoef je niets meer te doen)

Aanmelden kan simpel via onze contactpagina op www.budelaandekook.nl  of via een email aan info@budelaandekook.nl Natuurlijk zou het prachtig zijn als je vrienden en bekenden ook enthousiast zou kunnen krijgen om mee te doen. Dus horen we graag zo spoedig mogelijk van jou.

Nadere ins en outs volgen later.

Annelies, Liesbeth, Jeanette, Peter, Leo en ondergetekende wensen jullie alvast fijne paasdagen,

Met vriendelijke groeten,

Wim