De volgende editie is 30 juni 2018 !

Beste deelnemers Budel aan de kook 28 oktober 2017,

Namens Annelies, Peter, Jeannette, Leo en Liesbeth wil ik jullie allemaal van harte bedanken voor jullie deelname en de wederom verrassende gerechten bij deze editie van Budel aan de Kook. Met 29 koppels een record aantal en met wederom nieuwe aanmeldingen voor de volgende editie van BADK is de rek er nog steeds niet uit.

Wat het weer betreft  hadden we het niet zo getroffen en moesten we een paar regenbuien trotseren. Al met al geen belemmering geweest om heelhuids de locaties te bereiken en volop te genieten van eenieders kookkunsten. We zouden het erg op prijs stellen, mocht je dat nog niet gedaan hebben, foto’s van gerechten en sfeerimpressies te sturen naar info@budelaandekook.nl

De afterparty bij Lust was uit de kunst. Een prachtige ambiance, lekkere hapjes en een attente bediening droegen bij aan een zeer geanimeerde sfeer die door het verzetten van de klok naar wintertijd een uur langer duurde. Onze dank gaat dan ook uit naar Mirjam en Algo voor de gastvrije ontvangst en uitstekende verzorging.

Ook over de kwaliteit van de wijnen van wijnhuis Beaugrim waren de meesten onder jullie te spreken. Daarom wederom onze dank aan Beaugrim voor de aantrekkelijk geprijsde en smaakvolle wijnen.

Inmiddels hebben we de eerste brainstormsessie over de opzet van de volgende editie in de zomer van 2018 achter de rug. We hebben zaterdag 30 juni als datum geprikt. Graag z.s.m. aanmelden voor deelname aan het 2e lustrum van BADK en ons 1ste lustrum als organisatie. Ook zouden we het erg leuk vinden van jullie te horen of er verbeterpunten zijn en natuurlijk zijn suggesties voor de lustrumeditie van harte welkom. Vergeet ook niet jullie vrienden en/of kennissen uit te dagen om zich ook aan te sluiten bij Budel aan de kook.

Namens de gehele organisatie,

Wim Feron