Bedankt voor de gezellige avond!

Beste deelnemers Budel aan de kook 18 juni 2022,

Namens Annelies, Peter, Jeannette, Leo en Liesbeth wil ik jullie allemaal van harte bedanken voor de geweldig geslaagde editie  van BADK , nadat we noodgedwongen 2,5 jaar ons evenement moesten missen. Maar het is uiteindelijk helemaal goed gekomen op deze prachtige dag. En dat we allemaal volop genoten hebben bleek wel uit de superlatieven tijdens de uiterst gezellige afterparty bij Let’s Cook.

Daar zijn we als organisatie natuurlijk erg verheugd over en daarom willen we ook een aantal mensen in het bijzonder bedanken.

We zij erg blij dat Paul van Slijterij Scholten heel graag zijn medewerking heeft willen geven in het verzorgen van de wijnen. Zonder uitzondering was iedereen verrukt over de geleverde Chardonnaye en Pinot Noir wijnen van het wijnhuis Chemin des Lions. Als je interesse hebt in deze wijnen dan krijg je als budelaandekoker bij 6 flessen 1 fles gratis. Dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

Onze dank gaat ook uit naar Marleen en Pieter voor het top verzorgen van de afterparty.  Op hun verzoek informeren we je hierbij over een Wijn-Spijs arrangement dat binnenkort plaatsvindt in zijn Kookstudio én op de wijngaard van Henk Aarts in Soerendonk. Er hebben zich tot nu toe 12 mensen aangemeld en er zijn nog 4 plaatsen vrij! Volgens Pieter zou dit een leuk arrangement kunnen zijn voor kookliefhebbers. Het arrangement begint op zondag 3 juli om 16.30 uur in de wijngaard van Henk Aarts in Soerendonk. De gasten krijgen een korte lezing, kleine wijnproeverij met een lekker hapje en een rondleiding. Om 18.00 uur verplaatsen we ons naar de nabijgelegen kookstudio in Budel. Rond 18.15 uur begint een heerlijk diner. Tijdens dit diner wordt uitleg gegeven over de verschillende smaken van de gerechten en de samenhang hiervan met de geschonken wijnen.

Het Spijs-Wijn arrangement duurt circa 5 uur en kost € 79,50 p.p. (groepsgrootte 12 tot 20 personen). Je kunt je hiervoor aanmelden via https://www.kookstudioletscook.nl/evenementen

Als jullie foto’s hebben gemaakt en nog niet aan ons verstuurd, dan zouden we ze graag tegemoet zien om ze op de website te plaatsen, mede ter stimulering van potentiële nieuwe leden. Je kunt jouw beeldmateriaal sturen naar info@budelaandekook.nl . Bij voorbaat dank voor jullie moeite.

De volgende editie van Budel aan de Kook moeten we nog vast stellen.  Uitgaande van de cyclus van 9 maanden, zouden we ergens in februari/maart 2023 uitkomen. Nadere info volgt.

Tenslotte wensen we jullie allemaal een hele fijne tijd toe in afwachting van de editie 2023 van Budel aan de Kook.

Namens de gehele organisatie,

Wim Feron