Bedankt voor jullie deelname!

Beste deelnemers Budel aan de kook 16 maart 2019,

Namens Annelies, Peter, Jeannette, Leo en Liesbeth wil ik jullie allemaal van harte bedanken voor jullie deelname aan deze editie van Budel aan de Kook. Met 28 koppels, waaronder meerdere debutanten, hebben we de harde wind goed doorstaan en is het de hele avond droog gebleven tot en met de uiterst gezellige afterparty bij De Wielerbaan toe.

Na het genieten van eenieders kookkunsten is er volop nagepraat over hoe gezellig en ook spannend het is om verrast te worden over de plek en natuurlijk de gasten op de locaties voor het “ voor- hoofd-nagerecht”. Inmiddels hebben we al foto’s van gerechten en sfeerimpressies mogen ontvangen, maar hoe meer des te liever. Je kunt jouw beeldmateriaal sturen naar info@budelaandekook.nl . Bij voorbaat dank voor jullie moeite.

De afterparty bij De Wielerbaan was een absoluut hoogtepunt en de meesten zijn dan ook tot de afsluiting om 02.00 uur gebleven. Een zeer geanimeerde sfeer, lekkere hapjes en een attente bediening droegen bij aan de enthousiaste kennismaking en gesprekken tussen de deelnemers. Onze dank gaat dan ook uit naar Tiny, Frans en Erwin voor wederom een gastvrije ontvangst en uitstekende verzorging.

Over de kwaliteit van de wijnen van wijnhuis Beaugrim kregen we veel positieve reacties. De Italiaanse rode en witte wijn van het huis Viverello bleken verrassend goed te matchen met de veelheid aan gerechten. Daarom wederom onze dank aan Anne-Carine van Beaugrim voor de aantrekkelijk geprijsde keuze die we hebben kunnen maken. Daarnaast heeft ze ons een voorstel gedaan om als Budel aan de Kook deel te nemen aan een wijnproeverij van diverse uitgelezen wijnen plus hapjes van cateraar Silverlicious Paul Silvertand. De kosten per persoon bedragen € 50,00. De datum is zaterdag 15 juni en begint in de vroege avond met Wijnhuis Beaugrim als locatie, er van uitgaande dat er voldoende animo bij jullie bestaat. Bij mooi weer is het de bedoeling om gezamenlijk naar Oud Boshoven 18 te fietsen. Aanmeldingen het liefst zo vroeg mogelijk via de website of een mail naar info@budelaandekook.nl. Alle precieze informatie zullen we jullie later nog sturen.

De volgende editie van Budel aan de Kook is ook bekend.  We hebben zaterdag 9 november als datum geprikt. Graag z.s.m. aanmelden als je weer van de partij wilt zijn. Ook zouden we het erg leuk vinden van jullie te horen of er verbeterpunten zijn en natuurlijk zijn ook suggesties van harte welkom. Vergeet ook niet jullie vrienden en/of kennissen uit te dagen om zich ook aan te sluiten bij Budel aan de kook. Mocht je hiervoor visitekaartjes van BADK willen hebben dan kun je dat ons laten weten.

En tenslotte wensen we jullie allemaal een hele fijne tijd toe in afwachting van ons volgende evenement in juni en november.

Namens de gehele organisatie,

Wim Feron