Check je mail…

Hallo Kook-vrienden,
Kijk even naar jullie mail.
Deze ochtend is er aan alle deelnemers van 11 juli onderstaande mail gestuurd. Graag ontvangen wij jullie reactie.
Heb je de mail niet ontvangen. Neem dan even telefonisch contact op met:
Wim (06-27219322), Leo (06-51594451) of Peter (06-55156808)

****
Beste Kookvrienden,

Dachten jullie ook al dat het niet door zou gaan….jawel hoor!
We hebben gemerkt dat de organisatie toch wel erg veel werk is.
Ons kookpunt is al bereikt en we zijn al verschillende avonden aan het brainstormen, regelen, uitwerken onder het genot van wijntjes, lekkere gerechtjes, koffie en truffels. Maar het is allemaal gelukt.
Uit een uitgebreide selectie hebben wij een perfecte witte en rode wijn kunnen proeven selecteren. De indelingen zijn al gemaakt waarbij volgens ons ontzettend verrassende combinaties uit de bus zijn gekomen. Na diverse avonden is het ons gelukt om ook voor deze Budel aan de Kook een gezellig after-party adres te kiezen.

Kortom: wij zij er klaar voor. Jullie ook?
We hebben echter nog wel een vraagje….
Willen jullie ons een mail sturen met hierin de bevestiging dat jullie deze mail hebben ontvangen en er nog steeds vanuit gaan dat jullie op 11 juli van de partij zijn.
Daarnaast willen we voorkomen dat iemand per ongeluk een gerecht bedenkt waar de gast iets echt niet lust of mag hebben. Wij horen dus graag als je iets specifieks echt niet lust. Let op: vele stellen zijn al maanden gerechten aan het bedenken en we hopen daarom dat iedereen dit alleen in “noodgevallen” aangeeft.
Over 2 weken ontvangen jullie weer een brief. Hierin staat welk gerecht je mag gaan maken en voor hoeveel personen. Ja, we begrijpen dat het nog 2 weken spannend blijft, maar de organisatie moet ook een klein voordeel hebben.

Heel veel q-linaire groeten,
Budel aan de Kook