Bedankje aan de deelnemers en overigen BADK januari 2017

Beste deelnemers Budel aan de kook januari 2017,

Namens Annelies, Peter, Jeannette, Leo en Liesbeth wil ik jullie allemaal van harte bedanken voor jullie deelname en geweldige inzet bij de  8ste editie van Budel aan de Kook. Jammer is natuurlijk wel dat de griep heeft toegeslagen waardoor onze reserves moesten worden ingezet.

Wat het weer betreft  zijn we aangenaam verrast met de winterse taferelen en zijn de fietsers gelukkig allemaal zonder vallen en opstaan bij de uitermate gezellige en erg goed verzorgde afterparty bij Let’s Cook beland. Voor velen een verrassing dat we voor deze locatie hebben gekozen en zo zie je maar weer dat Budel veel meer te bieden heeft dan jezelf dacht. Pieter en Marleen Hermus hartstikke bedankt voor de prachtige entourage en smaakvolle hapjes waarop jullie ons getrakteerd hebben. En helemaal mooi dat we jullie als nieuwe leden van BADK mogen verwelkomen.

Een groot compliment ook voor jullie als deelnemers zelf en onze nieuwe koppels in het bijzonder voor de verrassende culinaire vondsten die jullie hebben ontdekt en met de receptuur tot smaakvolle gerechten hebben omgetoverd. Daarom alleen maar lovende reacties bij de afterparty gehoord over de kwaliteit van het gebodene en vooral hoeveel werk is gedaan om alle culinaire hoogstandjes zo prachtig op te dienen. Inmiddels zijn er al via facebook prachtige foto’s te zien en natuurlijk willen we nog van jullie allemaal sfeerimpressies en recepten  ontvangen om deze ook op onze website te plaatsen.

Ook over de kwaliteit van de wijnen van wijnhuis Beaugrim waren de meesten onder jullie te spreken. Daarom wederom onze dank aan Beaugrim voor de aantrekkelijk geprijsde en smaakvolle wijnen waar wij als organisatie een keuze uit kunnen maken.

En natuurlijk gaan we binnenkort weer brainstormen over de opzet van de volgende editie van BADK, die in het najaar zal worden gepland. We denken zelf dat zaterdag 28 oktober een goede datum is. Mocht dat niet het geval zijn dan graag z.s.m. aan ons laten weten. Daarnaast zouden we het erg leuk vinden om van jullie te horen of er verbeterpunten zijn en natuurlijk suggesties die we kunnen meenemen bij de voorbereiding.

Nogmaals bedanken voor jullie bijdrage tot het slagen van deze editie  en zien jullie allemaal heel graag terug bij de 9de editie.  Ook niet vergeten jullie vrienden en kennissen uit te dagen om zich ook aan te sluiten bij Budel aan de kook. Hoe meer zielen des te meer vreugd zo denken wij.

Namens de gehele organisatie,

Wim Feron