Budel aan de Kook 14 januari 2017

Brief: Budel aan de Kook 14 januari 2017

HALLO BUDELAANDEKOKERS,

Na een prachtige zomer en een zeer geslaagde 8ste editie van BADK vallen nu de bladeren massaal van de bomen, brandt de kachel weer volop, is Max Verstappen onze grote held en is ook de intocht van Sinterklaas gelukkig veilig verlopen. De feestdagen komen er dus weer aan en vlak daarna ons kookfestijn op 14 januari in een wellicht winters decor. Ik verheug al op al die heerlijke kookcreaties en vooral waar mag ik dit keer aanschuiven? Jullie ook?

Fijn is natuurlijk dat de meesten zich al hebben opgegeven. Is het er nog niet van gekomen dan graag zo snel mogelijk of anders uiterlijk medio december. NIET VERGETEN DUS!

Top dat nieuwe koppels zich al hebben aangemeld en wie weet ken je zelf ook een enthousiast duo dat graag mee wil doen. Ze zijn van harte welkom. Doe je best en horen graag van je!

Met wijnhuis Beaugrim hebben we weer een aantrekkelijk wijnarrangement tegen een flinke korting samen kunnen stellen. Zie de foto met 2 smakelijke wijnen uit Italië. Wil jezelf ook eens proeven welke heerlijke wijnen door Anna Carine en Johan geschonken worden, kom dan naar hun wijnhuis in boerderijstijl aan Oud Boshoven 18. Wekelijkse proeverijtjes op vrijdag en van 16.00-18.00 uur en op zaterdag van 13.00 – 19.00 uur zijn zeer aan te bevelen!

img_4019

De voor jullie nog onbekende locatie van de afterparty is ook vastgelegd, dus staat ons niets meer in de weg om er weer een geweldig culinair evenement van te maken. WE HEBBEN ER AL ZIN IN! JULLIE OOK?

 

Graag tot ziens op 14 januari,

Namens Jeannette, Annelies, Liesbeth, Leo en Peter,

Wim Feron

Nestor Budel aan de Kook