Budel aan de Kook editie 9: 14 januari 2017 !

Culinaire vrienden,

Uit de vele positieve reacties van jullie allemaal gaan we verder met de 9e editie van Budel aan de kook.
Tenminste……als jullie weer allemaal mee doen, en misschien nog enthousiaste koppels weten die dit ook leuk zouden vinden.

Budel Aan De Kook luidt het nieuwe jaar in, en wel op: zaterdag 14 januari 2017, aanvang wederom 19:00 uur.

Jullie kunnen je nu al aanmelden via de mail of de website.  Voor nieuwe deelnemers willen we de drempel wat verlagen en mogen zij hun voorkeur voor gerecht aangeven.

De laatste keer op 16 april waren er 20 koppels. We hebben voor deze keer ook al weer nieuwe aanmeldingen, maar we hopen natuurlijk op nog veel meer nieuwe aanmeldingen. Wel dienen deze koppels binnen een straal van 3 km van het centrum (het Schepenhuis) te wonen, aangezien je de mogelijkheid moet hebben de auto te laten staan. De samenstelling van een koppel bepaal je zelf. We hebben al leuke combinaties van vriendinnen en moeder/dochten gezien. Dus dit kan niemand weerhouden.

We hebben zeer positieve reacties gehad over de lokatie van de afterparty dus we gaan ons uiterste best doen om weer een geweldige lokatie te vinden. We willen zowel de Wielerbaan als ook Wijnhuis Beaugrim nog extra bedanken omdat ze beide perfecte kwaliteit hebben geleverd tegen een prijs met een flinke korting!

Noteer dus 14 januari alvast in de agenda. Jullie horen ons weer zodra we iets nieuws te melden hebben.

Met vriendelijke Qlinaire groet,

Nestor en aanspreek punt Wim Feron (Chef)
Souschefs (“Een souschef (of sous-chef; officieuze spelling) is de assistent van de chef-kok van een professionele keukenafdeling”: Bron Wikipedia)
· Liesbeth
· Peter
· Leo
En onze qlinaire inspiratie bronnen;
· Jeannette
· Annelies