Nieuwe Budel aan Kook: 16 april 2016

Culinaire vrienden,

Uit de vele positieve reacties van jullie allemaal gaan we verder met de 8e editie van Budel aan de kook. Tenminste……als jullie weer allemaal mee doen, en misschien nog enthousiaste koppels weten die dit ook leuk zouden vinden.

Budel Aan De Kook luidt het voorjaar in, en wel op: zaterdag 16 april 2016.  Let op! De aanvangstijd is gewijzigd naar 19:00 uur ( op veler verzoek ).

Jullie kunnen nu al aanmelden via de mail of de website.  Voor nieuwe deelnemers willen we de drempel wat verlagen en mogen zij hun voorkeur voor gerecht aangeven.

De laatste keer op 11 juli waren er 23 koppels. Dit is iets meer als de vorige keer. Graag horen we of er nieuwe aanmeldingen zijn. Wel dienen deze koppels binnen een straal van 3 km van het centrum (het Schepenhuis) te wonen, aangezien je de mogelijkheid moet hebben de auto te laten staan.

Tijdens onze evaluatie, onder het genot van een heerlijke maaltijd verzorgd door een van onze organisatoren, hebben wij getracht de wensen en reacties mee te nemen, hierover later meer.

We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke Qlinaire groet,

Nestor en aanspreek punt Wim Feron (Chef) Souschefs (“Een souschef (of sous-chef; officieuze spelling) is de assistent van de chef-kok van een professionele keukenafdeling”: Bron Wikipedia)

Liesbeth

Peter

Leo

En onze qlinaire inspiratie bronnen;

Jeannette

Annelies