Een dankwoordje namens nestor Wim Feron

Beste deelnemers Budel aan de kook editie 2015,

Namens Annelies, Peter, Jeannette, Leo en Liesbeth wil ik jullie allemaal van harte bedanken voor niet alleen jullie deelname, maar vooral voor jullie inzet en culinaire creativiteit om de  7de editie van Budel aan de kook tot een succes te maken. Inmiddels zijn via facebook prachtige foto’s te zien en natuurlijk willen we nog van jullie allemaal sfeerimpressies en recepten  ontvangen om deze ook op onze website te plaatsen.

Een bijzonder woord van dank zijn we verschuldigd aan onze initiatiefnemers van alle vorige  edities Wilma en Benjamin van Staalduinen. We zijn erg blij dat ze er allebei bij konden zijn. Top! Nu we met 3 koppels het stokje hebben overgenomen zijn we er ook achter gekomen wat voor inspanningen zij hebben moeten getroosten om elk jaar opnieuw met zijn tweetjes de organisatie op zich te nemen. Elke keer opnieuw een geslaagd evenement en een concept dat aanspreekt. Heel veel  dank en respect voor de wijze waarop jullie dat hebben gedaan. Chapeau!

Als nieuwe organisatie hebben we met het concept dat er al lag enthousiast de uitdaging opgepakt om Budel aan de kook 2015 tot een succes te maken. We vonden het erg belangrijk om een goede website te bouwen om het contact met de huidige en ook toekomstige deelnemers zo optimaal mogelijk te laten zijn. Daarom waren erg blij dat Peter op dit gebied als specialist geldt en het ook voor elkaar heeft gekregen. Ook van zijn hand en met ondersteuning van Annelies is het computerprogramma ontwikkeld om alle koppels met elkaar te matchen en de brieven op te stellen die elk van jullie ontvangen heeft. Heel  veel dank! Vervolgens hebben we alle bijkomende zaken onder ons zessen verdeeld. Het prachtige weer dat we voor 11 juli besteld hebben is dank zij onze weergoden ook geregeld.

Getuige de vele positieve reacties op de after party zijn we super gemotiveerd om na de vakantieperiode weer bij elkaar te komen om te brainstormen over de volgende editie over 9 maanden. Daarom zouden we het erg leuk vinden om van jullie te horen of er verbeterpunten zijn en natuurlijk suggesties die we kunnen meenemen.

Een dankwoord is zeer zeker op zijn plaats voor wijnhuis Beaugrim dat erg haar best heeft gedaan om tegen een erg goede prijs de wijnen te leveren. En natuurlijk De Bonte Os die het mogelijk heeft gemaakt om binnen onze budgettaire mogelijkheden de after party zo voortreffelijk te verzorgen.

Tenslotte willen wij jullie nogmaals bedanken voor het slagen van de editie 2015 en zien jullie allemaal heel graag terug bij de editie 2016 en vergeet niet jullie vrienden en kennissen uit te dagen om zich ook aan te sluiten bij Budel aan de kook.

Namens de gehele organisatie,

Wim Feron